КАН, Франция (AP) — Кампанията за преизбиране на Доналд Тръмп,

...
КАН, Франция (AP) — Кампанията за преизбиране на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп нарече филма в Кан „Чиракът“ „откровено фалшив“ и обеща съдебни действия

КАН, Франция (AP) — Кампанията за преизбиране на Доналд Тръмп, наречена „ Чиракът “, филм за някогашния президент на Съединени американски щати през 80-те години, „ чиста небивалица “ и даде обещание правосъдни дейности след премиерата му на филмовия фестивал в Кан.

Стивън Ченг, представител на акцията на Тръмп, сподели в изказване, че екипът на Тръмп ще заведе дело, „ с цел да отговори на явно погрешните изказвания на тези мними режисьори. “

„ Този ​​боклук е чиста небивалица, която прави сензационни неистини, които от дълго време са развенчани “, сподели Чеунг.

„ The Apprentice “, чиято премиера беше в понеделник в Кан, е със Себастиан Стан в ролята на Тръмп. Централната връзка във кино лентата е сред Тръмп и Рой Кон (Джеръми Стронг), юристът на отбраната, който е бил основен консултант на следствията на Джоузеф Маккарти в Сената през 1950 година на обвинени комунисти.

Във кино лентата, режисиран от иранския датчанин режисьора Али Абаси, Кон е изобразен като дълготраен ментор на Тръмп, който го образова в безмилостността на полит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР