Правителството на ИТН няма намерение да вдига данъци, на досегашните

...
Правителството на ИТН няма намерение да вдига данъци, на досегашните
Коментари Харесай

Кандидатът за премиер: Аз съм амалгама, няма да вдигаме данъци, искам просветена страна

Правителството на Има Такъв Народ няма желание да подвига налози, на досегашните управници им е липсвала теоритична подготовка, а премиер-амалгама сред филантропично обучение и бизнес опит до момента България не е имала.

Това съобщи в първото си изявление в " Панорама " претендентът за министър-председател, повдигнат от Слави Трифонов, Пламен Николов. В момента той е народен представител и управител на огромна американска компания за плувни аксесоари на цивилен контракт. миг, като през целия петъчен ден се спекулираше, че претендентът на Има Такъв Народ. След като Николов взе мандата от президента Румен Радев се заприказва, че е бил номиниран в последния миг. Този слух бе доказан от Николай Хаджигенов, който сподели, че на среща в петък следобяд Има Такъв Народ са ги питали дали биха подкрепили Илиев за министър председател.

Най-общо казано

В първата си медийна изява като претендент за министър-председател Николов избягваше съответните отговори. Най-ясен бе по въпроса, че Има Такъв Народ не счита да подвига налози. Иначе за себе си сподели, че е човек с биография и над 15-годишен опит в корпоративния свят. Заяви, че няма никакви терзания за работата си в частния бранш. И даде да се разбере, че към момента има връзки с работодателя си, въпреки и единствено цивилен.

" Аз съм към момента претендент. Имам цивилен връзки с моя шеф. Ако се наложи и се гласоподава този кабинет, ще взема решение по какъв начин ще продължа ", съобщи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР