Има такъв народ, която предложи адвокат Петър Илиев за силов

...
Има такъв народ, която предложи адвокат Петър Илиев за силов
Коментари Харесай

Трифонов утеши обществото, че плагиатът Петър Илиев все пак не е бил властта

" ИТН ", която предложи юрист Петър Илиев за силов вицепремиер и вътрешен министър, не знае дали той е плагиатствал или не, нито пък носи отговорност за проблема, в случай че " изобщо се е случил ", разгласи водачът на партията Слави Трифонов във вторник. Реакцията му във фейсбук идва ден откакто заяви, че Илиев е плагиатствал от книгата на доц Наталия Киселова, преписвайки даже и буквени неточности. Поради тази причина ректорът на СУ предлага да започва процедура за освобождението на Илиев като учител.

До момента Има Такъв Народ безапелационно защитаваше Илиев и твърдеше, че който го упреква в плагиатство, би трябвало да потвърди това пред съда и от групировката

" Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, тъй като нито сме експерти, нито сме виновни за нещо сходно, а и това е проблем, който, в случай че изобщо се е случил, е бил доста от дълго време, доста преди да съществува " ИТН ", написа Трифонов.

" Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за автомагистрали, за пари, и за каквото и да било, обвързвано с власт ", акцентира Трифонов, евентуално воден от някакво разбиране, че безобразията в академичната активност са възможни, за разлика от тези във властта.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР