Посетителите на тазгодишното автомобилно изложение в София (12-20 октомври), което се провежда

...
Посетителите на тазгодишното
автомобилно изложение в София (12-20
октомври), което се провежда
Коментари Харесай

Автосалон София 2019 е готов за старт

Посетителите на тазгодишното автомобилно ревю в София (12-20 октомври), което се организира за 24 път и е едно от 12-те изложби в света, включени в официалния календар на „ Международната организация на автомобилните производители ” (OICA), ще имат възможност да се запознаяj от близко с повече от 250 експоната, включително 16 нови за българския пазар модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. Впечатляващ дава обещание да бъде и броят на колите с алтернативно задвижване – 13 електрически, 5 plug–in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с мотори на метан.

Списъкът на автомобилните изложители включва ABARTH, ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др, а традиционно наличие ще отбележат и компании за сервизно съоръжение, резервни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.



По време на ревюто, посетителите ще имат опция персонално да се уверят в качествата на новите коли, благодарение на организацията с повече от 150 тестови коли, проведени в четири зони.



Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно състезание, управлявайки дистанционно задвижвани коли, основани на истински модели, по специална състезателна мини писта. За победителите ще има специфична премия – безплатен абонамент за платформата „ Play Diema Xtra ”.
Посетителите на щанда на Shell ще могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси чрез симулатор на пистата „ Фиорано “ в Маранело, Италия. За най-бързите ще има награди.
Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния късмет да си тръгне с нов автомобил. Изборът е между 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лева.

Официални сътрудници
ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, ЗК Лев Инс, Шел България, А1, Лазурит 94 и АВВ.

Работно време за гости
През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа.

Билети

Билетите за „ Автомобилен салон София 2019 ” са в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави разновидности за различни групи гости и за различните дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лв., като след 17:00 часа e 8 лв.. За деца сред 8 и 16-годишна възраст, билетите надлежно са 6 лв. и 4 лева. Билетите ще бъдат налични и по време на ревюто, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Транспорт

Всички гости ще имат опция да ползват буферния паркинг при метростанция „ Интер Експо Център – Цариградско шосе ”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център ” и магазин „ МЕТРО ”.

Освен метрото, посетителите могат да ползват и автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР