Министерството на труда и пенсиите (DWP) обяви нов екип от

...
Министерството на труда и пенсиите (DWP) обяви нов екип от
Коментари Харесай

DWP ще сформира нов екип от 2500 души, който да проверява искове за Universal Credit - и ще може да има достъп до банкови сметки

Министерството на труда и пенсиите (DWP) разгласи нов екип от 2500 членове, с цел да се оправи с измамите с компенсации.

Екипът ще прегледа деликатно искове за Universal Credit и може да получи достъп до информация от банкови сметки, с цел да открие лъжлива активност. DWP съумя да си върне £1,3 милиарда от измами и неточности през миналата година посредством своите строги ограничения.

Миналата година интервенциите за битка с измамите и грешките доведоха до излагането на повсеместен заем от £53,9 милиона машинация, която беше избрана като най-големият случай на машинация с облаги във Англия. В тактика, разкрита през днешния ден, DWP има за цел да спести £9 милиарда през идващите четири години. Като част от тази самодейност, тя набира 2500 следователи, с цел да ревизират точността на милиони искове на Universal Credit.

Освен това законопроектът за отбрана на данните и цифровата информация, който сега се преглежда в Народното събрание, ще помогне на Министерството, в партньорство с трети страни, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР