Ние независимо избрахме тези предложения и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези предложения и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

12 сутиена SKIMS, които всяка жена трябва да има, според редактор за пазаруване

Ние без значение избрахме тези оферти и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Точно както се нуждаем от разнообразни тоалети, които да подхождат на разнообразни мотиви, имаме потребност от набор от сутиени, които да ни поддържат през другите завършения в живота. Независимо дали сте очаровани за вечер или се излежавате в най-удобните си потници, съществуването на верния сутиен може да направи всичко друго. И дано ви кажа, марката SKIMS се трансформира в моя заветен граал в търсенето на идеалното нагласяване.

Още от бурните дни в междинното учебно заведение, когато пубертетът ненадейно стартира, намирането на сутиен, който пасва тъкмо, е усещах се като безкрайна сага. Безброй марки са украсили горното ми чекмедже, само че SKIMS се откроява със своята композиция от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР