От днес вече няма опасност за живота ѝ, като че

...
</TD
>От днес вече няма опасност за живота ѝ, като че
Коментари Харесай

Майката на оцелялата от катастрофата на Руски: Стана чудo!

" От през днешния ден към този момент няма заплаха за живота ѝ, сякаш стана знамение. Има коремна интервенция, не мога да ви кажа тъкмо, мисля че черният дроб беше обиден и шит, само че за детайлности сега не мога да ви кажа. "

Това сподели Красимира Узунова, която е майка на едно от оживелите девойки при тежката злополука на бул. " Руски ".

По-добро е положението и на другия оживял от ПТП-то, 22-годишен юноша. Той също е изведен от интензивното поделение.

" Видяхме го през днешния ден, видяхме родителите му. Той също е в положително положение. До колкото знам е малко по-добре от моята щерка. ", добави пред Българска национална телевизия Узунова.

Припомняме, че тежкият пътен инцидент  зародил към 3.30 ч. сутринта в понеделник на бул. " Руски " наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември ", оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Джип " Рейндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия сред двете платна и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години.

Автомобилът се е движил с най-малко 150 км/час. Камерите на общинското дружество " Организация и надзор на превоза “ към община Пловдив са снимали придвижването му, съобщи , началник на компанията.

От общинското дружество възнамеряват да сложат спомагателни камери, които да понижат тежките произшествия на булеварда

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР