Докато гордият татко Ант Макпартлин посреща първото си дете на

...
Докато гордият татко Ант Макпартлин посреща първото си дете на
Коментари Харесай

Лиза Армстронг сега – брачна продажба на жилище, разбито сърце и „маслинова клонка“ на Ант Макпартлин

Докато гордият баща Ант Макпартлин посреща първото си дете на бял свят, се споделя, че някогашната му брачна половинка Лиза Армстронг също желае да направи нейното лично ново начало.

48-годишният Ант разгласи през днешния ден раждането на своя „ хубав “ наследник Уайлдър Патрик МакПартлин, описвайки брачната половинка си Ан-Мари Корбет като „ легенда “. Това бележи напълно нова глава за Ант и Ан-Мари, които се ожениха през 2021 година след развода му с Лиза.

Що се отнася до Лиза, тя явно също желае да стартира изначало след сложен интервал - и е в този момент продава брачния дом, който преди е споделяла с Ant за £4 милиона. Гримьорката Лиза, чийто 11-годишен брак с телевизионния водещ Ант завърши през 2018 година, в този момент живее в нова къща за £5 милиона покрай имението с пет спални, което в миналото са споделяли.

Тя беше дала чартърен зашеметяващия парцел в западен Лондон до септември предходната година, когато унищожителен пожар го раздра. В желанието си да избегне по-нататъшни проблеми, тя в този момент желае да продаде и да се концентри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР