По време на специализирана полицейска акция служители на "Пътна полиция"

...
По време на специализирана полицейска акция служители на "Пътна полиция"
Коментари Харесай

Проверяват шофьорите за неплатени глоби

По време на профилирана полицейска акция чиновници на "Пътна полиция " направиха инспекции за неплатени санкции на основен път I-8, за ГКПП-Калотина. В хода на инспекциите служителите на реда отпечатваха и връчваха на водачите и невръчени електронни фишове. Припомняме, от средата на месец май насам пътните служители на реда издават санкциите за нарушавания на пътя директно при документирането им. Това става с мобилни принтерни устройства, които ще разпечатват санкцията на лидера.

Между 10 и 12 часа през днешния ден, 6 юли, пътните служители на реда са спрели общо 31 транспортни средства и са връчили 10 електронни фиша, които възлизат общо на 1 300 лева Само по отношение на един извършител на пътя са връчени общо 6 фиша. Министерство на вътрешните работи напомня, че тези, които са получили фишове през днешния ден имат правото в 14-дневен период да апелират, заявяват или непринудено да заплатят със 70% отстъпка.

В рамките на интервенцията са открити и 6 по-сериозни нарушавания. Две от нарушаванията били за неплатени винетни стикери, като фишовете за това са в размер на 300 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР