Съдът в Ню Йорк отхвърли във вторник предложението на бившия

...
Съдът в Ню Йорк отхвърли във вторник предложението на бившия
Коментари Харесай

Съдът в Ню Йорк отхвърли обжалването на Тръмп срещу заповедта за запушване на устата в процеса за „замълчаване на парите“

Съдът в Ню Йорк отхвърли във вторник предлагането на някогашния президент Доналд Тръмп да анулира заповедта за задръстване на устата, ограничаваща това, което той може да каже за участниците в неговата настоящ углавен развой, заявявайки, че заповедта не нарушава правата на Тръмп по Първата корекция.

Съдебният арбитър Хуан Мърчан, съдията, наблюдаващ процеса на Тръмп по 34 точки за подправяне на бизнес записи, издаде първичната заповед през март, забранявайки на Тръмп да разисква евентуални очевидци, правосъдни заседатели, юристи и правосъдни чиновници, участващи в делото. По-късно Мърчан го разшири, с цел да се приложи към щерка му.

Тръмп не беше възпрепятстван да подлага на критика Мърчан или окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг. Той се пледира за почтен по всички обвинявания.

С решение от пет страници във вторник апелативното поделение, първо поделение на Върховния съд на Ню Йорк, откри, че Мърчан „ вярно е определил, че обществените изказвания на [Тръмп] съставляват значите...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР