Зодия Рак да не приема никакви предложения, особено свързани с

...
Зодия Рак да не приема никакви предложения, особено свързани с
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 май сряда: Никакви оферти да не приема зодия

Зодия Рак да не приема никакви оферти, изключително свързани с бизнес.

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Онова затруднение, което сте се пробвате да отместите, по този начин и не се е помръднало от мястото си, само че за щасте е пристигнало идеално време да се употребява нова тактичност. Внезапно може да Ви осени свежа мисъл, която да Ви покаже по какъв начин да избегнете това, което Ви пречи, без да си блъскате главата в него. Вероятно това ще стане по-бързо, в случай че съумеете да устроите мозъчен взлом. Неочаквано там, където е имало единствено един отговор, ще видите още няколко благоприятни условия, а това, което Ви се е коствало мъчно, ще се позволи незабавно пред очите Ви.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.
 

Близнаци

Не провокирайте ориста – през днешния ден няма да Ви е непотребен малко здрав консерватизъм. По-малко опити, повече нерешителност и здравомислие - към този принцип би трябвало да се придържате през първата половина на деня. Това най-много се отнася за тези, които имат намерение да влязат в някаква нова роля: доста е значимо: да останат самите себе си.

Дори и когато разпускате, ще се изхитрите да решавате дейно професионални проблеми, да завързвате потребни запознанства и изобщо - да прекарвате времето си потребно.

 

Рак

Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.

По-добре през днешния ден не приемайте никакви предложения. 
 

Лъв

Далеч не всяко решение, което вземате, е от първостепенна значимост, само че има някои доста значими работи, които се маскират като напълно ежедневни неща. Помислете по какъв начин всяка дреболия може да въздейства на Вашето бъдеще. Внимателно обмисляйте всяко свое деяние, изключително в професионалната сфера и акуратно заобикаляйте всички остри ъгли. Възможно е това да забави напредването Ви напред, само че пък ще бъде доста по-безопасно.
 

Дева

Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

Протегнете ръка с цел да помогнете на този, който има потребност от нея! И нищо не искайте в подмяна на Вашето подпомагане. Благородството Ви ще се откупи многократно, а и ще се почувствате доста значим и необходим човек. Освен това Ващата половинка ще може да се гордее с Вас, без да е нужно да скрива своята горделивост...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.
 

Водолей

Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР