Демографският въпрос спешно трябва да стане държавен приоритет, защото от

...
Демографският въпрос спешно трябва да стане държавен приоритет, защото от
Коментари Харесай

Водачът на „БСП за България” в Кюстендил: Демографският въпрос спешно трябва да стане държавен приоритет

„ Демографският въпрос незабавно би трябвало да стане държавен приоритет, тъй като от него потеглят доста от проблемите в страната. И Българска социалистическа партия сложи този въпрос изрично ”. 
Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Кюстендил Николай Каварджиклиев на среща в най-малкото, само че по думите на локалните хора, най-красиво село Крайни дол. Заедно с него в диалога се включиха ръководителят на социалистите в Кюстендил Милчо Христов, кметският наместник на Крайни дол Борислав Тасков, социалисти, локални хора.
„ Нашата цел е да се грижим за хората – от най-малкото село до огромния град, да предлагаме такива политики, с които да понижим обществените неравенства, разликата сред най-бедните и най-богатите да бъде мощно скъсена. Защото богата страна с небогати хора не можем да реализираме ”, сподели още лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Кюстендил. 
„ Някои споделят „ Следвай парите ”. Истината е, че парите следват политиката. Ако предлагаш вярната политика – парите сами ще дойдат, тъй като те търсят сигурност, предсказуемост, ясна рамка. Тогава ще дойдат и вложителите ”, сподели още Николай Каварджиклиев  в диалога с хората за обезлюдяването на българските села. 
Николай Каварджиклиев, който е някогашен началник на Държавен фонд „ Земеделие ”, акцентира: От една прелестна овощна градина, известна с плодовете си в целия свят, Кюстендилският край е трансфорат в чист вносител на хранителна продукция. Ако в България се случи продоволствена рецесия, страната има запас да изхранва популацията единствено 3 месеца. Това – поради систематичното заличаване на българското земеделие ”. 
Преди това лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " беседва и с хората в Пиперков чифлик по време на обичайния събор.
„ Трябва да възстановим ръководството на страната. Докато беше в ръководството Българска социалистическа партия сподели, че страната може д абъде добър собственик ”, уточни лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ”. На тези избори обединението е с номер 24 в интегралната бюлетина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР