Газът е забранен за продажба от септември м.г., защото нанася

...
Газът е забранен за продажба от септември м.г., защото нанася
Коментари Харесай

В багажника на разцепения джип в Пловдив е открито голямо количество флакони с райски газ

Газът е неразрешен за продажба от септември м.г., тъй като нанася вреди на нервната система. Дали обаче водачът на джипа - 21-годишният Кристиян Екмекчиян е използвал някакви упойващи субстанции или алкохол преди да седне зад кормилото, към момента не е ясно, защото не са подготвени резултатите от взетите проби. Няма и публична информация за скоростта, с която е " летяло " транспортното средство по главния пловдивски бул. преди да се вреже в огромните чинари преди кръстовището с бул. " Шести септември ". Ровърът обаче е сниман от камерите на общинско дружество, като съгласно записа Кристиян Екмекчиян е карал с най-малко 150 километра в час. 

" Можем да определим само средната скорост от предходното кръстовище - по изчисленията ни, тя е към 140 километра в час, което значи, че в случай че в долната част се е движил по-бавно, тук е много увеличена скоростта. Предполагаемо към 180 км в час ", сподели Георги Стоилов - шеф на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " в Пловдив.

Същевременно майката на ранената 22-годишна Николета Узунова - Красимира, заяви, че положението на щерка й и 22-годишният Иван, който е седял на задната седалка на джипа дружно с нея, се усъвършенства.

Двамага потърпевши бяха превозени в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив, където през днешния ден Николета е била оперирана и животът ѝ е отвън заплаха. След срещата с щерка си Красимира Узунова е обнадеждена и има вяра, че положението ѝ се подбрява с всеки минал час. 

" От през днешния ден към този момент няма заплаха за живота ѝ, сякаш стана знамение. Има коремна интервенция, не мога да ви кажа тъкмо, мисля че черният дроб беше обиден и шит, само че за детайлности сега не мога да ви кажа ", съобщи майката.

По-добре е и 22-годишният Иван, който също е изведен от интензивното поделение.  " Видяхме го през днешния ден, видяхме родителите му. Той също е в положително положение. Доколкото знам е малко по-добре от моята щерка ", добави Красимира Узунова.

А на мястото на злополуката през целия ден хора оставяха цветя в памет на двамата починали - Кристиян и Теодора. Градските управляващи пък планират да бъде сложена камера за скорост. В момента в града има 130 камери по 45 кръстовища, само че на тях би трябвало да се постави програмен продукт, с цел да регистрират и скоростта. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР