По-рано тази година главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск

...
По-рано тази година главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск
Коментари Харесай

Нови кадри разкриват Tesla Cybertruck в цялата му мощ - колата на Мъск изглежда като от филм на бъдещето

По-рано тази година основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск разказа Cybertruck в развой на разработка на компанията му като „ специфичен план “, непосредствен и безценен на сърцето му. И с помощта на някои чисто нови фрагменти на напълно електрическото транспортно средство в деяние, можем да разберем за какво, написа TechRadar. 

Новите фрагменти са толкоз готини, че наподобява, че Tesla е почерпил ентусиазъм от преследването измежду царевично поле в фантастиката Интерстелър на Кристофър Нолан, като Cybertruck издига струи пръст, до момента в който се движи през пасища.

Here you go, head on Cybertruck footage!
— Harsimran Bansal (@harsimranbansal)

Какво съставлява Tesla Cybertruck?

За тези, които не са осведомени с дълго чакания авто план на Илон Мъск, Tesla Cybertruck не наподобява на нито едно пътно транспортно средство, което сме виждали преди. 

Като начало, допуска се, че ще предложи „ по-добра полза от камион с повече продуктивност от състезателен автомобил “, съгласно формалната продуктова страница на Tesla за транспортното средство.

Cybertruck е планиран с „ съвсем непробиваема “ външна обвивка, направена от „ ултра-твърда 30X студено валцувана структурна обвивка от неръждаема стомана “ и „ бронирано стъкло на Tesla “ – което би трябвало да защищава пасажерите и самото транспортно средство от всевъзможни типове повреди.

Що се отнася до тази впечатляваща полза, камионът е планиран със заключващо се място за предпазване – намиращо се тук-там като под леглото, багажника и платната – и ще бъде квалифицирано с бордова мощ и сбит въздух.

Тежък е, несъмнено. Но Cybertruck също ще бъде доста бърз. Tesla твърди, че може да спринтира от 0-60 благи в час единствено за 2,9 секунди, с помощта на мощното задвижване и ниския център на тежестта, осигуряващи „ извънреден надзор на сцеплението и въртящ миг “.

Що се отнася до обсега на скорост, Cybertruck е надъхан да предлага до 500 благи – което е също толкоз умопомрачителна цифра, като се има поради положението на конкуренцията сега.

Ако тези данни се окажат точни, когато най-сетне потегля на път, Cybertruck ще съперничи на ултра-премиум електрически автомобили като Mercedes EQS за продуктивност, като в същото време предлага практическата еластичност на транспортните средства за комунални услуги като електрическия Hummer.

Самият Мъск към този момент дефинира най-новия си план с четири колела като „ бъг в матрицата “ за автомобилната промишленост – и съдейки по тези последни фрагменти, Cybertruck наподобява от ден на ден и повече като извънредно вълнуваща действителност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР