Наскоро се разбра, че ще се кандидатира и за депутат.

...
Наскоро се разбра, че ще се кандидатира и за депутат.
Коментари Харесай

Кандидат-депутатката Роксана стяга царска сватба в Арбанаси

Наскоро се разбра, че ще се кандидатира и за народен представител. Извън устрема си да взе участие интензивно в политиката на страната обаче тя се готви да се трансформира и в омъжена жена. Настоящият ѝ сътрудник в живота е прочут като Неч и се занимава с бизнес. Двамата възнамеряват да се венчаят на 15 юни, а мястото на събитието ще бъде Арбанаси.

По-интересното е, че са избрали заведението на Галин и Галена, която е добре позната колежка на булката от попфолк сектора. Купонът дава обещание да събере чудесно познати имена от гилдията. Отбор фолкаджийки са цанени за шаферки и се чака да изпратят Роксана по пътя към олтара. Сред имената на шаферките изпъкват Емануела, Теди Александрова, Диона, Ариа, Гери-Никол.

Новият мъж на изпълнителката пък членува един до друг в рокерската група Hells Angels с Галин, по тази причина е и разбираемо, че сватбата ще се случи в неговото заведение. За кандидат-депутатката това ще бъде трети брак, защото досега в предходните два очевидно не ѝ се е получило. Неч живее в Германия и бъдещата му брачна половинка постоянно отскача до там, с цел да бъдат дружно. Какво са възнамерявали за след сватбата и къде ще се открият за непрекъснато, към този момент историята мълчи.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР