На територията на цяла Украйна е в сила мащабна въздушна

...
На територията на цяла Украйна е в сила мащабна въздушна
Коментари Харесай

Мащабна въздушна тревога в цяла Украйна: МиГ-31К отново са във въздуха

На територията на цяла Украйна е в действие огромна въздушна паника поради излитането на съветски самолети МиГ-31К (въоръжени с ракети " Кинжал " ), оповестяват Военновъздушни сили на страната в канала си в Telegram.

Пояснява се, че малко след 09:30 часа е оповестена паника в столицата Киев, само че през идващите няколко минути предизвестието е влезнало в действие за всички райони на страната, прецизира " Фокус ".

Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили рапортуваха за излитането на МиГ-31К от летище Саваслейка в региона на Нижни Новгород. По-късно военните на Киев допълниха, че във въздуха са вдигнати два самолета.

Руски щурмови самолети Су-25 са изстреляли ракети по замаскирана техника на Въоръжените сили на Украйна в зоната на отговорност на групировката войски " Восток ", предава РИА Новости, като се базира на пресслужбата на Министерството на защитата в Москва.

" Екипажите на ударната авиация на самолетите Су-25 нанесоха удар с неуправляеми авиационни ракети по замаскирана техника и жива мощ на съперника в зоната на отговорност на групировката " Восток “, се споделя в публикуваното известие.

След удара екипажите са направили противоракетна маневра, след което са се върнали на летището си на базиране. Според отчета всички цели са били сполучливо изумени.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР