Пътниците на полет SQ321 тази вечер разказаха за своя ужас,

...
Пътниците на полет SQ321 тази вечер разказаха за своя ужас,
Коментари Харесай

Пътниците на Singapore Airlines разказват за ужаса си, след като самолетът „започна да се накланя и да се тресе“

Пътниците на полет SQ321 довечера описаха за своя смут, откакто самолетът падна на 6000 фута без предизвестие в призрачен сън на турбуленция, който умъртви британеца Джеф Китчън.

Хората бяха катапултирани във въздуха и разрушени в тавана, до момента в който храна и питиета летяха към фюзелажа на Боинг 777 на Singapore Airlines. Смята се, че 73-годишният татко на две деца Джеф е получил сърдечен удар, откакто е бил хвърлен встрани, до момента в който водачите се борят за надзор.

Смята се, че брачната половинка Линда е измежду десетките ранени. Двойката беше на „ отмора на живота си “. Самолетът удари турбуленцията, до момента в който летеше на 37 000 фута над Мианмар, 10 часа откакто напусна Хийтроу за Чанги в Сингапур - част от секундата след светването на знака за защитен колан.

Студентът Дзафран Азмир, 28, от Малайзия, сподели: „ Внезапно самолетът стартира да се накланя нагоре и има трептене. Имаше доста трагично рухване, тъй че всеки, който не носеше защитен колан, беше изстрелян в тавана. Някои хор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР