Програмата поддържа автоматична функция за разпознаване на лица(екранна снимка: Passport

...
Програмата поддържа автоматична функция за разпознаване на лица(екранна снимка: Passport
Коментари Харесай

Passport Photo Maker – лесно създаване на паспортни снимки


Програмата поддържа автоматизирана функционалност за различаване на лица
(екранна фотография: Passport Photo Maker)

Програмата Passport Photo Maker е основана да улесни потребителите, когато им се постанова да изрязват фотоси съгласно условията на разнообразни видове документи за идентичност.

Интерфейсът е сносно проведен, със конструкция на папки, панел за визуализация и прозорец за редактиране. С програмата може да работи елементарно всеки, без значение от предходния му опит с компютри.

включва огромен брой видове документи за идентичност (от шофьорски книжки до визи и паспорти) от доста страни по света. Всички те съдържат измерения като широчина и височина на картината, вид декор и ъгли на фотографията, които също могат да бъдат персонализирани.

Тази стратегия интегрира автоматизирано различаване на лица – функционалност, която се оказва потребна, защото оказва помощ за по-бързо и тъкмо изрязване на фотографията.

Възможно е също да завъртите изображението, да настроите яркостта и осветлението, да промените облеклата, да измененията фона, както и да премахнете резултата „ червени очи ”, да употребявате принадлежности за изостряне, контрастност, замъгляване и други

След като всички промени бъдат приложени, можете да запишете фотографията на твърдия диск във формат BMP, TIF или JPG, да я отпечатате и запишете на CD или DVD.

Възможно е също да изрязвате, копирате и поставяте детайли, да отменяте или възстановявате дейности, да генерирате статистика, да преглеждате регистъра на интензивността и да вършиме фотоси с уеб камера.

В умозаключение, Passport Photo Maker е потребен програмен продукт, който не употребява доста компютърни запаси, има положително време за реакция и богата функционалност – подържа документи за над 130 страни. Инсталира се на Windows системи, има безвъзмездна и пълноценна платена версия за $14,95.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР