Патетично пожелание на Ердоган към малко момиченце, предизвика бурна полемика

...
Патетично пожелание на Ердоган към малко момиченце, предизвика бурна полемика
Коментари Харесай

Ердоган призова плачещо дете да стане "мъченик" за своята родина

Патетично благопожелание на Ердоган към малко момиченце, провокира бурна дискусия в Турция. На протест на ръководещата партия, президентът извика от публиката разплакано дете и го насърчи да стане " страдалец " за своята татковина.

По време на речта си Ердоган видя разплакано дете, облечено в униформа на командос от жандармерията. Той го взе на сцената и му сподели, че една " алена барета " не трябва да плаче. И добави: „ Подполковник. Специални елементи. Червена барета. Браво!”

След като забелязал, че в джоба на униформата си момиченцето има турско знаме, той добавил: " Ако загинеш в битката, ще поставим знамето върху теб, дай боже. Всичко е готово, нали? ", попитал Ердоган, а момиченцето удостоверило. После Ердоган го целунал по бузата и го пуснал да слезе от подиума.

Въпреки строгия надзор над медиите и обществените мрежи, доста хора порицаха президента, че се държи като нов Хитлер и че като се изключи че се хвали с избиването на хора всеки ден в Африн, е поискал гибелта и на едно почтено дете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР