Оценявайки достойното управление на г-жа Ардерн особено в областта на

...
Оценявайки достойното управление на г-жа Ардерн особено в областта на
Коментари Харесай

Експремиерът на Нова Зеландия Дж. Ардерн се присъедини към екоекипа на принц Уилиям

Оценявайки достойното ръководство на госпожа Ардерн изключително в региона на екологията, принц Уилям сподели, че за него е чест да я приветства в екипа на премията Earthshot и се надява тя да внесе „ богато и ново мислене ” в поддръжка на задачата за устойчиви и екологични решения, показва Военновъздушни сили.

„ Преди четири години, преди премията Earthshot даже да има име, Джасинда беше една от първите персони, с които приказвах, и нейното поощрение и препоръки бяха от решаващо значение за ранния триумф на премията. Изключително съм ѝ признателен, че се причисли към нас, до момента в който прави идващите стъпки в кариерата си “, добави принцът.

Той сътвори премията Earthshot, която финансира планове за спасяването на планетата. Миналогодишната сесия даде финансиране на пет такива плана от Обединеното кралство, Индия, Австралия, Кения и Оман.

При присъединението си към борда на настоятелите на Earthshot госпожа Ардерн сподели, че от самото ѝ основаване има вяра в „ силата на премията да предизвиква и популяризира не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР