От ГЕРБ обвиниха БСП в лицемерие, защото повече от месец

...
От ГЕРБ обвиниха БСП в лицемерие, защото повече от месец
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини БСП в лицемерие - не потърсили информацията за магистралите

От ГЕРБ упрекнаха Българска социалистическа партия в двуличие, тъй като повече от месец социалистите не са се поинтересували от направената от АПИ информация за положението на пътищата, желана след акция на Елена Йончева. 

" Желанието на Българска социалистическа партия да им бъде предоставена информация от АПИ за автомагистралите беше лицемерно и целящо политически дял ", разгласи на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

" Нито един от всички от Българска социалистическа партия, които се бяха подписали под множеството сигнали, не се заинтересува от информацията ", посочи Ненков. " Това е лицемерно държание, тъй като изборите минаха, Елена Йончева отиде в Екологичен потенциал и анатемосването на цялостен строителен отрасъл остана някак си в небитието ", добави той.

Сега определената за евродепутат Йончева и сътрудниците ѝ изискваха документите и правото самостоятелна лаборатория да вземе проби на качеството на настилките на автомагистралите у нас.

От пътната организация оповестиха единствено преди ден, че никой от депутатите от Българска социалистическа партия, които се подписаха под писмото, не е потърсил предоставените данни по Закона за достъп до социална информация. 

" Нищо няма да създадат, тъй като изборите минаха ", съобщи в Народното събрание депутатът от ръководещото болшинство Маноил Манев. " Аз нали ви споделих - че всичко това, което се прави, е фалш, предизборна машинация. Нищо няма да вършат към този момент, тъй като изборите минаха. "

Впоследствие зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов отговори, че това са подправени обвинявания.

" Не сме я не запомнили тематиката. Това е тежка тематика, ще има изказване, ще имаме позиция в понеделник ", коментира той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР