Звездата от ловеца на еленчетата Джесика Гънинг казва, че не

...
Звездата от ловеца на еленчетата Джесика Гънинг казва, че не
Коментари Харесай

Джесика Гънинг, звезда от ловеца на еленчета, наруши мълчанието си относно „истинската Марта“ и критиките към сериала

Звездата от ловеца на еленчетата Джесика Гънинг споделя, че не е гледала изявленията с хипотетичния дебнач, на който се основава нейният воин, от преданост към основателя на сериала.

Хитовият сериал разказва това, което писателят и звезда Ричард Гад упорства, че е въодушевено от неговите действителни прекарвания с захласната жена, наречена Марта Скот. Това провокира голям спор, откакто „ същинската Марта “, която не назоваваме, беше интервюирана по малкия екран от Пиърс Морган и жигосах сериала.

Тя сподели, че обвиняванията са погрешни и продуцентите не съумяха да се свържат с нея преди да го излъчат в Netflix. Но Джесика споделя, че поддържа Ричард, 35, който играе Дони. Тя изяснява: „ Мисля, че той беше необикновено самоуверен да оголи всичко. Той в действителност вложи всичко в това шоу, брадавици и всичко, неточности, неточности, които бяха направени.

„ Не мисля, че в миналото съм виждал нещо сходно. Винаги го пазя гневно и желая да съм сигурен, че нищо от това не го разстройва, в действителност, по този начин ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР