Шофьорът от катастрофата с градския автобус във Враца е бил

...
Шофьорът от катастрофата с градския автобус във Враца е бил
Коментари Харесай

МВР: Шофьорът на градския автобус от катастрофата във Враца е с положителен тест за наркотици, задържан е

Шофьорът от злополуката с градския рейс във Враца е бил дрогиран, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Припомняме, че пътният случай стана през вчерашния ден, към 10.30 часа, а за него писа още веднъж единствено медията ни.



Възрастно семейство от Мездра пътувало в лек автомобил „ Ауди “. При светофара на „ Ахат “ ненадейно на водача му прилошало. Колата тръгнала вляво и се блъснала в задната част на лек автомобил „ Фолксваген Пасат “, а по-късно возилото се блъснало челно в приближаващ отсреща рейс от градския превоз, движещ се по линия №3.
Веднага след случая на мястото дойде екип униформени. Ченгетата открили, че “Ауди “-то е ръководено от 72-годишен мъж от Мездра, “Фолксваген “-а от 53-годишен врачанин, а рейсът от мъж на 60 години от Згориград.
За благополучие в резултат на случая няма потърпевши хора. Ранен е лидерът на „ Ауди “-то, който е превозен до незабавния център с кола за спешна помощ и е настанен в хирургичното поделение с комоцио и контузна рана на главата. Спътничката от същата кола - И. С., която се е возила на предната дясна седалка същото е посетила незабавното, само че със инцидентен транспорт. Тя също е настанена в хирургията на врачанската болница с натъртвания в лявата част на тялото, като няма заплаха за живота ѝ.
Щетите, нанесени при пътното произшествие са в развой на изясняване.
Причината за него е нахлуване в лентата за насрещно придвижване от страна на лидера на “Ауди “-то.
Водачите са тествани за алкохол и упойващи субстанции. Техническият апарат е отчел позитивен резултат за приложимост на бензодиазепин при водача на градския рейс
На мъжа е формиран акт и му е публикуван ваучър за здравно проучване, като е конвоиран до незабавния център и пред дежурен доктор е дал кръв и урина за лабораторно проучване. Същият е освидетелстван и арестуван.
За случая е известен прокурор и е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР