Докато някои хора могат да се унесат в сън с

...
Докато някои хора могат да се унесат в сън с
Коментари Харесай

„Аз съм лекар и имам трик, който променя играта, за да заспя бързо“

Докато някои хора могат да се унесат в сън с лекост всяка вечер, други се борят да се откажат от деня си задоволително дълго с цел да си затворя очите. Но доктор Скот Уолтър, сертифициран кожен лекар в региона на Денвър, твърди, че има решение за тези, които се борят да прекарат своите седем часа на нощ.

Във видеоклип в TikTok той показа своя „ трик за смяна на играта, с цел да заспи за секунди, като мнозина го хвалят, че прави нощта им по-спокойна. Той сподели: „ Аз съм доктор и от време на време ми е мъчно да заспя. Ще ви опиша за метода, който беше като миг на превключване на светлината за мен, откакто го научих.

" Не, не включва банкет на нещо като мелатонин или други добавки. Това не включва взимане на парещ душ преди лягане или даже четене на нещо сходно. Това е просто умствено упражнение, което назоваваме когнитивно разбъркване. Това е метод да пренаредите или реорганизирате мислите си, сходно на безредие на тесте карти – главно разпръскване на мозъка ви от съзнателни мисловни мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР