Много родители ще се опитат да научат децата си на

...
Много родители ще се опитат да научат децата си на
Коментари Харесай

Татко оставя британските шофьори по шевове след забавен опит да „научи“ дъщеря си на пътни знаци

Много родители ще се опитат да научат децата си на доктрина за шофиране, тъй че да са добре готови за техния изпит – само че един татко опита неповторим способ вместо това оставя хората по шевове.

Хората зад @flixableofficial TikTok направиха видеоклип, с цел да може дъщерята на Скарлет да научи от своя умел татко какво в действителност значат пътните знаци. Но нещата се обърнаха, когато той стартира да й споделя някои занимателни, само че изцяло неправилни смисли зад разпоредбите.

В горната част на видеото нахалният баща написа: „ Какво в действителност значат пътните знаци. Дали Скарлет крах? Разберете ", защото тя даде законни отговори - само че той даде странични пояснения.

На въпроса какво значи пътният знак на светофара, Скарлет отговори вярно, само че татко й счита, че има друго пояснение. Всъщност той сподели, че този пътен знак в действителност значи, че има " дискотека ". „ Когато си на открито, получаваш безвъзмездна дискотека “, пошегува се той, като също сподели: „ Това е нещо, което те кара да се забавл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР