Проучване сред 2000 работници разкри, че 38% копнеят за работа,

...
Проучване сред 2000 работници разкри, че 38% копнеят за работа,
Коментари Харесай

Две пети от работниците в Обединеното кралство искат да напуснат работата си и вместо това да работят в зелена индустрия

Проучване измежду 2000 служащи разкри, че 38% копнеят за работа, която не оказва негативно влияние върху околната среда, като да вземем за пример функции в възобновима сила, запазване на околната среда и стабилно земеделие. Други известни кариерни пътеки включват зоология (15%) и просвета за околната среда (10%).

Най-нетърпеливи за смяна са тези на възраст 18-24 години, само че обилни 29% от 45-54-годишните също са изразили предпочитание за промяна на кариерата към по-добро. От всички респонденти 32% се стремят да работят в държавното управление, където биха могли да повлияят на екологичните политики на страната.

Изследването е поръчано от OVO, което сега покачва уменията на 15 000 позиции, с цел да помогне на Обединеното кралство да преодолее дефицита на екологични умения, съчетание на бъдещи умения, стратегии за обучение и чиракуване, с цел да се култивира по-екологична работна мощ за бъдещето.

Шарлот Итън, основен шеф по хората в OVO, разяснява: „ Окуражаващо е да знаем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР