Останките на шестима от деветте загинали при катастрофата, отнела живота

...
Останките на шестима от деветте загинали при катастрофата, отнела живота
Коментари Харесай

Телата на Коби Брайънт и дъщеря му са предадени на техните близки

Останките на шестима от деветте починали при злополуката, лишила живота на баскетболната легенда Коби Брайънт, бяха предадени на техните близки, оповестиха от Службата по правосъдна медицина на Лос Анджелис.

Така брачната половинка на някогашния състезател на Лос Анджелис Лейкърс – Ванеса, ще може да погребе своя брачен партньор и 13-годишната си щерка Джана. Телата на Кристина Маусер, Сара Честър и 13-годишната ѝ щерка Пейтън и на водача Ара Зобаян също бяха предадени на техните близки, написа Блиц.

Службата по правосъдна медицина към момента не е освободила телата на Джон и Кери Алтобели и на 13-годишната им щерка Алиса.

Ванеса Брайънт, градската администрация на Лос Анджелис и баскетболният клуб Лос Анджелис Лейкърс приготвят социална паметна работа в памет на Коби и неговата щерка.

Националната работа за сигурност на превоза продължава следствието си за аргументите, довели до до съдбовната злополука на 26 януари.

Очаква се в границите на една седмица да бъде разгласен първичен отчет. За формалното умозаключение обаче може да се изчака даже една година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР