Новият треньор на Ботев Враца Дженаро Йецо дебютира с поражение

...
Новият треньор на Ботев Враца Дженаро Йецо дебютира с поражение
Коментари Харесай

Новият треньор на Ботев Враца: Вярваме силно в спасението

Новият треньор на Ботев Враца Дженаро Йецо дебютира с проваляне с 0:1 от Пирин Благоевград. Италианският експерт обаче беше безапелационен, че тимът ще направи и невъзможното, само че да се избави.

„ Благодаря за гостоприемството в България. Знаехме, че ще имаме огромни усложнения. Трябваше да вкараме 8 индивида от дублиращия тим. Не можем да съжаляваме, тъй като дадохме всичко допустимо. С малко шанс можеше и да изравним. Заслужавахме равенството. Има доста да работим, само че имаме вяра доста мощно в спасението”, стартира треньорът.

„ Със сигурност сме тук и търсим да създадем даже знамение. Знаем, че няма да е елементарно. Ще играем мач за мач без да вършим сметки. Накрая като теглим чертата ще забележим къде ще сме”.

„ Говорихме с президента, планът е значим и огромен. В този миг мислим за плейаутите и спасението на тима. Пожелавам си да останем в първа лига и по-късно ще забележим какво ще е занапред”.

„ Дошли сме тук с готовност и пробвайки да спасим тима. Момчетата направиха огромен мач. Загубихме мача с един удар. От наша страна оптимално себераздаване до края, с цел да се спасим”, приключи Йецо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР