Нова твOтрязъци от контролни разписки са открити в дома на

...
Нова твOтрязъци от контролни разписки са открити в дома на
Коментари Харесай

Открити са отрязъци от контролни разписки в дома на кандидат за депутат!

Нова твOтрязъци от контролни разписки са открити в дома на претендент за народен представител. Това обяви на брифинг вътрешният министър Бойко Рашков.

" Тук, в Софийска област има един претендент за народен представител. Не съм проучил дали е определен от листата на една известна политическа партия. По сигнала е осъществена инспекция и в дома му са открити редица следи от това закононарушение - освен пари и описи, а и контролни разписки от машината и заключителен протокол, с цел да може да потвърди, че е дал своя вот за Движение за права и свободи ", сподели той. 

Кандидатът за народен представител е с иницали С.С.З. и той е от област Елин Пелин. Проверка на Нова телевизия сподели, че на това изложение дава отговор Сандо Стефанов Захариев.

" Изправени сме пред голям брой закононарушения срещу политическите права на жителите ", сподели Рашков. 

" За предходните изключителни парламентарни избори установихме 91 случая, по които образувахме досъдебни производства. Нито през юли, нито в този момент твърдим, че сме съумели да противодействаме на всички закононарушения. Сега се оказа, че сме постигнали  " връх ", тъй като по откритите случаи, по които ние и Прокуратурата сме приели, че има данни за започване на досъдебно произвеждане, делата към този момент са 122. Това е сериозен растеж ", уточни още вътрешният министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР