Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се превърнаха в голямата сензация

...
Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се превърнаха в голямата сензация
Коментари Харесай

Бивш номер едно: Кирьос и Кокинакис са циркаджии; едва ли някой в Тура ги харесва

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се трансфораха в огромната сензация на миналогодишния Аустрелиън Оупън, откакто се включиха в главната скица благодарение на " уайлд кард " и в последна сметка завоюваха купата, а това се явяваше казус в историята на спорта.

Самата атмосфера по време на мачовете на двамата шоумени пък нямаше изключително общо с открития тенис етикет, защото публиката не спираше да скандира имената им и даже постоянно освиркваше техните противници, но австралийците по никакъв метод не се опитваха да укротят тълпата и в действителност се стараеха да я държат допустимо по-шумна.

Това докара до редица недоволствата от страна на някои от пострадалите двойки и наподобява именитият Патрик Рафтър изцяло схваща недоволството към неговите сънародници, съдейки по изказаното мнение на тогавашния повторен притежател на трофея от US Open:

" Монетата има две страни, тъй като Ник и Танаси вършат огромно шоу, основават драма и продават голям брой билети, само че с цената на какво? Другите играчи сигурно са повлияни от целия този звук и цирк към тях. Кирьос и Кокинакис не съблюдават неписаните тенис правила и разсейват по-всевъзможни способи техните съперници.

Не мисля, че някой всред двойковите експерти ги харесва изключително. Наясно съм, че двойките са просто едно развлечение за сингъл състезателите, посредством което те да добият малко повече игрови темп, единствено че би трябвало да се съблюдава положителния усет и да не се стига до техните към този момент нормални клоунади " - безапелационен е Рафтър.

Както знаем обаче, то Кирьос рядко пропуща какво се написа за него в медийното пространство и побърза да отговори на някогашния номер едно, като беше безапелационен по какъв начин Рафтър няма никаква концепция за протичащото се в съблекалнята на ATP Тура и в действителност увери, че дружно с Кокинакис са едни от най-харесваните хора измежду своите сътрудници.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР