Учителка разказа пред съда как нейното бебе е било отнето

...
Учителка разказа пред съда как нейното бебе е било отнето
Коментари Харесай

Учителка казва на съдебните заседатели, че бебето е отнето „24 часа след раждането“ след секс с ученик

Учителка описа пред съда по какъв начин нейното бебе е било отнето от нея „ 24 часа след раждането “ след секс с възпитаник.

30-годишната Ребека Джойнс се разплака, когато разкри на правосъдните заседатели, че вижда бебето, което е резултат от половата й връзка с един от учениците, „ три пъти седмично по три часа “.

>

Г-ца Джоунс отхвърля шест обвинявания за полова интензивност с дете и е изправена пред съда в Манчестър. Обвиненията се отнасят до две младежи - чиито имена не могат да бъдат посочени по правни аргументи - тя се срещнала, до момента в който била учителка в учебно заведение в Голям Манчестър. Преди това правосъдните заседатели са чули, че госпожа Джоунс е обвързала един възпитаник с извършване на покупки в Trafford Center, преди да прави секс с него.

След това тя е забременяла от различен младеж, чу съдът. Давайки показания за първи път, госпожа Джоунс неведнъж отхвърли да е имала полов контакт с двете момчета, когато са били малолетни. За първия жалбоподател, Момче А, тя сподели, че е забелязала, че той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР