Днешният ден на Мастърса в Рим се очертава да бъде

...
Днешният ден на Мастърса в Рим се очертава да бъде
Коментари Харесай

Програмата в Рим; Циципас и Медведев срещу поставени; Зверев в мач с отстранилия Григор на АО

Днешният ден на Мастърса в Рим се обрисува да бъде един от най-интересните въобще в шампионата, тъй като денят е кондензиран с голям брой мачове, а те към този момент са сред противници от най-голям сан. Програмата ще се състои от общо 10 срещи, като ще станем свидетели  на всеки един от 1/8-финалите при мъжете, както и на два от четвъртфиналите в женската конкуренция.

Безспорно нашият интерес ще е ориентиран най-много към срещата на Григор Димитров с Тейлър Фриц, само че това надалеч няма да е единственият забавен конфликт от тази фаза на надпреварата и ще забележим още голям брой прелюбопитни конфликти. Защитаващият първенец Даниил Медведев ще премер сили с 14-ия подложен Томи Пол, което се явява повтаряне на трагичната 1/2-финална битка сред тях в Индиън Уелс, която беше извоювана от руснака.

Стефанос Циципас пък ще се опита да направи още по-смазващ върха си в своите директни борби с Алекс Де Минор, откакто към този момент гъркът има задатък от 10:1 в срещите си с този противник. Александър Зверев пък ще премери сили с тенисиста отстранил Григор Димитров на Аустрелиън Оупън, а точно Нуно Боргес.

При дамите ще се насладим на 1/4-финалите от горната половина от схемата, в които ще забележим 4 тенисистки, които до една са достигали най-малко до край от Големия шлем. Ига Швьонтек ще се изпрви против Мадисън Кийс, до момента в който Коко Гоф ще има сложната задача да излезе на корта в борба с подгласничката от Аустрелиън Оупън - Кинвен Жанг.

Програмата за вторник в Рим:

Централен корт (стартират не преди 12:00 часа)

1. Григор Димитров - Тейлър Фриц

2. Ига Швьонтек - Мадисън Кийс

3.Александър Зверев - Нуно Борхес

4. Стефанос Циципас - Алекс Де Минор (не преди 20:00 часа)

5. Коко Гоф - Кинвен Жанг (не преди 21:30 часа)

Grand Stand Arena (стартират не преди 12:00часа)

1. Алехандро Табийо - Карен Хачанов

2. Жижен Жанг - Тиаго Монтейро

3. Николас Джари - Александър Мюлер

4. Томи Пол - Даниил Медведев (не преди 17:00 часа)

корт Пиетранджели

4. Хуберт Хуркач - Себастиан Баез (не преди 16:00 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР