Даниил Медведев се въвлече в същински 3-часов тенис трилър с

...
Даниил Медведев се въвлече в същински 3-часов тенис трилър с
Коментари Харесай

Прекалено агресивен: Имаше ли провокация от страна на Медведев към младия Меджедович?

Даниил Медведев се въвлече в истински 3-часов тенис трилър с новата звезда на сръбския тенис Хамад Меджедович. 20-годишният състезател сподели, че неслучайно през предишния сезон победи на Next Gen ATP Finals и беше извънредно покрай това да детронира настоящия първенец в Рим, само че несъмнено прекали в опитите си да бъде прекомерно непредвидим и нападателен в дейностите си на корта, което му коства успеха.

Медведев пък за следващ път разчиташе най-много на своята безгрешна игра от дъното на корта и остави напълно младока да води играта, а това резултира в 44 уинъра и цели 66 непредизвикани неточности за квалификанта, който определяше хода на съвсем всяко едно разиграване. Любопитното е, че Медведев сложи надпис " прекомерно нападателен " при обичайния автограф на спечелилия върху камерата и мнозина се запитаха дали това не е някакъв намек към неговия противник.

Разбира се, съществува вид руснакът да се осмивам самичък, имайки поради, че приключи срещата с 4 пъти по-малко завършващи удари от международния номер 121, само че това е изцяло общоприета картина в срещите на някогашния лидер в международната класация, а както знаем, то провокацията на корта не е непозната за Медведев, който очевидно е останал подразнен от прекомерно хазартната игра на Меджедович, която не беше надалеч да го води до триумфа в мача.

Daniil Medvedev signs the camera after beating Hamad Medjedovic in Rome:

“Was too aggressive ”
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР