Упълномощена жена, която пренебрегна правилата за безопасност и тичаше по

...
Упълномощена жена, която пренебрегна правилата за безопасност и тичаше по
Коментари Харесай

Пилот унижава „упълномощена“ жена, която се втурва към предната част на самолета преди кацане

Упълномощена жена, която подцени разпоредбите за сигурност и тичаше по пътеката на самолета в опит да бъде първа, беше бързо унизена от водач „ воин “.

Нетърпеливата пътничка скочи от мястото си и се запъти към изхода незабавно щом самолетът се удари в асфалта, макар че знакът за защитен колан към момента беше включен. След това тя продължи да пренебрегва молбите на стюардесите да се върне на мястото си, до момента в който самолетът спре безвредно.

Пътник, който стана очевидец на разгръщането на ужасния миг, се обърна към Reddit, казвайки: „ Жената в гърбът се разкопча и се стрелна към предната част на самолета, с цел да слезе първа. Тя не направи никакъв зрителен контакт и почувства, че е специфична мина първата класа, като стоеше на дребната кухня начело, само че ние към момента се търкаляхме по пистата даже не реагира. "

Всички пасажери на борда насочиха вниманието си към дамата, откакто трябваше да преседят през скучния осемчасов полет, изясни пасажерът. Но се оказа, че водачът има тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР