Ник Кирьос бе принуден да пропусне турнирите на родна земя

...
Ник Кирьос бе принуден да пропусне турнирите на родна земя
Коментари Харесай

Кирьос удиви с конспирации: Земята е плоска, пирамидите в Египет - изградени от извънземни

Ник Кирьос бе заставен да пропусне шампионатите на родна земя в първите седмици от годината поради скъсване на страничния менискус и киста, като след това се подложи и на артроскопска интервенция на коляното. В момента австралиецът продължава възобновяване си след хирургическата намеса и макар че не е излизал на корта от няколко месеца насам, международният №19 въпреки всичко откри метод още веднъж да прикове вниманието към себе си.

Роденият в Канбера тенисист се включи в подкаст на влогъра и професионален герой Логан Пол, където сподели някои меко казано ексцентрични свои хипотези, които най-точно биха могли да бъдат избрани като тайни теории. Финалистът от миналогодишния Уимбълдън съобщи, че към този момент не може да има доверие на нищо и че е изцяло допустимо Земята в действителност да е плоска, а пирамидите в Египет - построени от извънземна цивилизация.

" Вече не знам на какво да имам вяра ", отговори след къса пауза Кирьос на въпроса дали Земята е плоска. " Не мисля, че пирамидите са дело на човек, а по-скоро на извънземни. Вратите са прекомерно огромни - ние, хората, не се нуждаем от такива големи порти. А от кое място можем да бъдем сигурни, че американците са стъпили на Луната - те даже не са били покрай това да реализират триумф в това отношение. "

Впоследствие Ник бе запитан и за това кой счита, че е най-великият тенисист за всички времена. " Роджър Федерер и Майкъл Джордан са много сходни, само че считам, че статистически Новак Джокович е по-добър ", отвърна Кирьос, който по-късно изрази цялостното си противоречие с това някой всред Пийт Сампрас, Джон Макенроу и Андре Агаси да бъде намесван в дебата за най-великия.

Tennis star Nick Kyrgios went into full-blown conspiracy mode, saying the pyramids weren`t built by humans, he`s unsure if the Earth is flat, and suggesting the U.S. moon landing was faked.
— Busted Coverage (@bustedcoverage)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР