Меган Маркъл и принц Хари останаха непокорни, тъй като благотворителната

...
Меган Маркъл и принц Хари останаха непокорни, тъй като благотворителната
Коментари Харесай

Благотворителната организация на Меган и Хари настоява, че липсващите файлове са били „декларирани навреме“ след заповедта за спиране на производството

Меган Маркъл и принц Хари останаха непокорни, защото благотворителната им организация беше оповестена за „ незаконна “ и им беше подредено да спрат набирането на средства.

Archewell на херцога и херцогинята на Съсекс разреши формалните регистрационни такси да изтекат от началото на май, съгласно публично писмо от основния прокурор на Калифорния Роб Бонта. Благотворителната организация беше обозначена като „ нередовна “ в регистъра на благотворителните организации и организациите за набиране на средства, защото не показа годишния си доклад и таксите за регистрация.

Въпреки това източник, непосредствен до Меган и Хари, настоя, че всичко е подадено в точния момент. Те споделиха, че част от документите включва физически чек.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Справянето с казуса с принц Хари е „ една стъпка прекомерно надалеч “ за Уилям, до момента в който той продължава напред, твърди Джени Бонд

Източник, непосредствен до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР