Появил се отново клип на покойната кралица Елизабет II, разказващ

...
Появил се отново клип на покойната кралица Елизабет II, разказващ
Коментари Харесай

Queen разказва за младия принц Уилям във възстановен клип, докато феновете казват, че той е точно като Луис

Появил се още веднъж клип на починалата кралица Елизабет II, разказващ за младия принц Уилям, провокира съпоставения сред принца на Уелс и най-младия му дете, принц Луис.

В TikTok беше оповестен сладостен монтаж със заглавие: „ Всеки път, когато кралицата разказваше на принц Уилям на балкона. “ Клипът демонстрира по какъв начин Нейно Величество се кара на бъдещия крал повече от веднъж, когато той е бил доста по-млад. Забавно, в доста по-късен клип, изработен от сватбения му ден с Кейт Мидълтън, тя споделя на престолонаследника да се изправи – и той бързо извършва заповедите.

Кралските особи имат поредност от правила, които би трябвало да следва, до момента в който е „ на работа “, което може да изясни нетърпението на починалия монарх да приведе Уилям във форма. Дори се предполагаше, че по това време баба му може да е почувствала, че държанието му може да се преглежда като неуважително.

Зрителите видяха и необикновената аналогия сред Уилям и шестгодишния Луис. „ Уилям и Луис доста си наподобяват “, съобщи потр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР