Не съм известна звезда, не съм популярен футболен играч и

...
Не съм известна звезда, не съм популярен футболен играч и
Коментари Харесай

Антон Зингаревич: Искам Ботев да не играе като български клу...

Не съм известна звезда, не съм известен футболен състезател и по този причина мисля, че най-подходящият метод да споделяме е без оператори и фотографи, сподели притежателят на Ботев Антон Зингаревич при първото си публично появяване пред медиите, откогато е купил акциите на клуба. Той разгласи, че неговата работа е не да се снима, а да финасира плана, с цел да може Ботев да просперира.

Ще се опитаме по памет да ви преразкажем какво сподели господин Зингаревич в квалифицирания си отговор на авансово зазадени от някои медии въпроси.

" Считаме, че тимът, който желаеме да виждаме на терена, може да бъде построен в границите на 5 трансферни интервала.

„ Можем хипотитечно да приказваме за трофеи, само че би трябвало да продължим напредъка. Считаме, че тимът може да бъде построен в границите на 5 трансферни прозореца. Автоматично, това не значи, че незабавно ще спечелим купата. Идеята е да бъдем конкурентни на най-хубавите тимове в лигата.Не е единствено въпрос на тактичност, само че и на отборна логика на психиката. Може да спечелим купата, Купата, само че ние не знаем, какъв брой дълго ще ни отнеме да завоюваме трофей, сподели Зингаревич.

Минаха 7 месеца от както дойдохме в отбора и съм удовлетворен съм от напредъка, належащо е време, отговори предприемачът на въпрос по какъв начин му се коства Ботев след назначението на Азрудин Валентич.

" За момента съм удовлетворен от това, което виждам. Предварително знаехме, че ще ни отнеме време да разберем спецификите на тази лига. Важно е да знаеш в каква среда ще работиш. Ние знаем какъв вид футбол желаеме да играем и по какъв начин да го играем. Не е елементарно защото лигата и футболът, който се играе тук, не е тъкмо това, което желаеме да играем ние.

Тук футболът е доста накъсан, а ние желаеме по-голяма активност на играта. Както видяхте против Славия, ние се опитахме тъкмо това, само че мачът бе преустановяван на всеки 30 минути. Ние няма да променим вида футбол, който желаеме да играем. Да, за момента съм удовлетворен от треньорския щаб и той няма да бъде променян за момента.

И въпреки всичко, босът призна че не всичко е ОК: " Би звучало прекомерно амбициозно да кажем, че сме супер удовлетворени от играта. Има време и потребност от усъвършенствания. В началото на шампионата сме и в този момент значимо да печелим точки. 6 точки от 3 мача са добър резултат и тва е причина да надграждаме. Имаме много положителни играчи в тим, а и в този момент някои се завръщат от травми. Може би след месец, месец и половина нашият отбор ще се синхронизира и ще покажем цялостния си капацитет ".

" Стадионът е нещо доста значимо за нас, защото без стадион един клуб не може да съществува, сподели Зингаревич в отговор на въпрос дали следи изкъсо дейностите по градежа на Колежа.

" Когато аз разисквах опцията да придобия Ботев, стадионът беше част от нещата, които ни бяха препоръчани. Следим градежа доста от близо, само че истината е, че като клуб ние стоим отвън този развой. Знаем, че първата фаза на градежа би трябвало да завърши по време на сегашния сезон. Много е значимо е за клуба тези периоди да се спазят.

Срещнах се с кмета, с цел да бъда убеден, че първата фаза ще се случи. Когато това се случи ние още веднъж ще се срещнем с кмета, с цел да забележим от там нататък какво би трябвало да се случи.
Взимането на стадиона на концесия е едно от нещата, които сме обсъждали с кмета.

Нормално е този стадион да е под управлението на клуба. Нека стадиона бъде приключен и тогава ще седнем да дискутираме и да търсим най-хубавото за клуба и града. Строежът продължава, нямам доверие на слуховете, че той няма да бъде завършен. Виждам, че се строи, знам и че средства има обезпечени, не виждам проблем. За клуба най-важно е да може да посреща почитателите си на стадиона. Когато първата фаза бъде заършена ще забележим какъв брой средства тъкмо би трябвало за цялостното му довеждане докрай, както е по план ".

" Финансово сме постоянни и мисля, че това е доста значимо за един клуб, сподели съветският предприемач в отговор на въпрос за финансите в Ботев. - Имаме таван на заплатите, което не значи, че ние няма да усилваме бюджета последователно. В България има доста надарени играчи, само че процесите за тяхното развиване са сложни и тъкмо в тази тенденция би трябвало да е ориентирана нашата работа. Току и Маркиньос за чартърен, да. Току ще стане състезател на Ботев до 10 дни, а при Маркиньос имаме алтернатива да го закум. “

Зингаревич разгласи, че Академията е доста значима за клуба му. " Ние имаме и втори тим. Като цяло сме един много млад тим, който дава късмет на младите да се развиват и те би трябвало да се възползват от този късмет ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР