Не мога да приема, че Изборният кодекс може да бъде

...
Не мога да приема, че Изборният кодекс може да бъде
Коментари Харесай

Матеев: Не мога да приема, че Изборният кодекс може да бъде приет за 3 дни

Не мога да приема, че Изборният кодекс може да бъде признат за 3 дни. Ние ще създадем всичко допустимо това да не стане, съобщи в предаването „ Лице в лице “ зам.-председателят на правната комисия и народен представител от „ Продължаваме промяната “ Милен Матеев. 
Прочетете още
Той изясни, че е напуснал съвещанието на правната комисия по кардинални аргументи. 

„ След като бъдат разпределени на правна комисия, има двуседмичен период в който гражданските организации и държавни органи имат опция да дадат мнения по законопроектите и чак по-късно стартира разглеждането на законопроектите. Не можем да приемем, че нашият закон ще бъде признат незаконосъобразно, като и всички останали закони в правна комисия “, съобщи Матеев. 

По думите му обединението за хартиената бюлетина се е оказала " много постоянна ". 

„ Тя поддържа и избора на ръководителя на Народното събрание, сега гази законодателния развой и правилника на Народното събрание, бързайки като на пожар да одобри хартиената бюлетина “, означи депутатът. 

Във връзка с даването на военна помощ на Украйна, Матеев съобщи, че не са трансформирали възгледите си. 

„ Ние споделяме възгледа, че една страна, която е жертва на експанзия би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод. Това е казано и в устава на Организация на обединените нации – че тя има законното право да се отбранява и да отблъсква експанзия на своята територия. Подкрепяме изцяло териториалната целокупност на Украйна. Намираме в това предложение, което е импортирано в Народно събрание, една опция за дълго отлаганата рационализация на българската войска “, добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР