Повече от 500 тона хуманитарна помощ са били доставени през

...
Повече от 500 тона хуманитарна помощ са били доставени през
Коментари Харесай

Доставиха 500 тона хуманитарна помощ до Газа

Повече от 500 тона филантропична помощ са били доставени през времененния плаващ пристан до Газа, оповестиха американски източници, представени пот Ройтерс.
Прочетете още
Кеят беше издигнат от Съединените щати. Пратките започнаха да идват в петък, до момента в който Израел е подложен на възходящ световен напън да разреши повече доставки в обсадения крайбрежен анклав.

Начинът, по който е доставена тази помощ, не може да замести по-големия размер на храни и медикаменти, които могат да дойдат по суша, заяви Вашингтон. Организация на обединените нации счита, че жителите на Газа се нуждаят от храна и медикаменти в размер на 500 камиона на ден.

Вчера стана ясно, че Международният углавен съд желае заповеди за арест против Яхия Синуар и Бенямин Нетаняху за военни закононарушения и закононарушения против човечеството във връзка с нападението от 7 октомври и войната в Газа, оповестява Си Еан Ен.

Информацията обяви Карим Хан, основният прокурор на Международния углавен съд.

Хан сподели, че Международния углавен съд също желае заповеди за министъра на защитата на Израел Йоав Галант, както и други двама висши водачи на Хамас - Мохамед Диаб Ибрахим ал-Масри, водач на бригадите Ал Касем и по-известен като Мохамед Деиф, и политическия водач Исмаил Ханийе.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР