Мълния е поразила 10 души в източния германски град Дрезден

...
Мълния е поразила 10 души в източния германски град Дрезден
Коментари Харесай

Мълния порази 10 души в Германия! Четирима са с опасност за живота

Мълния е поразила 10 души в източния немски град Дрезден в понеделник, четирима от тях са с тежки пострадвания и има заплаха за живота им, съобщи Ройтерс. Преминаващата през града стихия блъснала група от хора на брега на река Елба малко след 17 ч.
Прочетете още
Пострадалите са три дами и седем мъже на възраст сред 26 и 41 години.. Според представител на противопожарната работа двама мъже, на 27 и 30 години, са били сполучливо реанимирани след сърдечен арест.  Според известията всички пациенти са получили първична незабавна здравна помощ и са били преместени в прилежащи лечебни заведения, предава Българска телеграфна агенция.

Полицията е отделила региона и е изпратила хеликоптер, с цел да откри други ранени. Спешните служби приканиха хората, които са били в региона, да потърсят незабавна здравна помощ, в случай че покажат признаци.  Възможно е и други хора да са били наранени, само че да са избягали от бурята.

  " Ако изпитвате признаци като интензивен пулс, погрешен сърдечен темп или изтръпване на крайниците, апелирам, неотложно посетете доктор! “, разпространиха от пожарната.

Германската метеорологична работа в Лайпциг предизвести за мощна гръмотевична стихия в елементи от Саксония. За Дрезден  кодът за заплаха е от равнище две от четири. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР