Поредната съседска война за паркоместа избухна на ул. Маяковски в

...
Поредната съседска война за паркоместа избухна на ул. Маяковски в
Коментари Харесай

Поредната съседска драма в Пловдив! Хора намират колите си потрошени и със спукани гуми

Поредната съседска война за паркоместа избухна на ул. " Маяковски " в квартал " Каменица ". За това алармираха живущи от кооперацията на №35. Те описаха, че притежатели на една от къщите на улицата, към която има гаражи, са сложили табели за неразрешено паркиране. Чрез тях да не разрешават паркирането на хората, които живеят в къщите против гаражите, тъй като им пречили. По този метод хората са възпрепятствани да паркират пред домовете си, пред чийто входове паркират от години. Знак, който да не разрешава паркирането от страната към домовете им също не е разполагаем, като в този случай двете страни влизат в безконечен спор.
Прочетете още
„ Живеем на дребна тиха улица, на която от едната страна живеем ние, а от другата има гаражи със собственоръчно сложени табели. Няма обаче знак, който да не разрешава паркирането от нашата страна. Постоянно имаме проблеми със притежателите на гаражите, тъй като сме били „ спирали пред вратата на гаражите им ”, описват пловдивчани.

Проблемът обаче е, че се е стигнало даже и до увреждане на имущество, като живущите против гаражите описват, че са заварвали колите си със спукани гуми, счупени стъкла и чистачки, като притежателите на гаражите постоянно подавали сигнали и до тел. 112, като се оплаквали, че хората паркирали колите си пред гаражите им.

„ В случая ние паркираме пред домовете си, а не пред гаражите им, които даже не знаем даже са законни ”, споделят пловдивчани. Проверка на медията ни сподели, че гаражите са законни, а на тях написа:

„ Не паркирай! Излаз на автомобил с дължина 5 метра. Гаражът се употребява непрекъснато и непрекъснато. Без предизвестие при блокиран достъп до парцела – санкция с фиш и репатриране с паяк до 20 минути ”.

Хората прибавят, че е извънредно мъчно да откриеш място, на което да паркираш в региона и заради тази причина от години паркират пред входовете си. Заради непрестанните кавги и имуществени вреди, нанасяни от съседите им обаче, наподобява тази им процедура ще бъде прекъсната.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР