Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се върна обратно на победния

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се върна обратно на победния
Коментари Харесай

Григор открива участието си на Мастърса в Париж във вторник следобед

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се върна назад на победния път през миналата седмица, като с помощта на впечатляващите си изяви във Виена и достигането си до полуфиналната фаза на конкуренцията, през днешния ден родният ни представител се завърна измежду първите 30 тенисисти в света и заема 28-ото място в международната класация. Първата ни ракета ще опита да придвижи страхотната си игра и на стартиралия през днешния ден Мастърс шампионат в Париж, който ще бъде и последната спирка за българина през сегашния тенис сезон.

В откриващия си дуел във френската столица хасковлията ще се изправи против международния №35 Ботик ван де Зандсхулп, с който се срещнаха два пъти през тази година и си размениха по една победа. В началото на сезона нашият съотечественик съумя да преодолее съпротивата на нидерландеца в оспорван конфликт, след което обаче Ботик възвърна равенството в директните им дуели с двусетова победа на конкуренцията в Куинс. 

Предстоящият конфликт сред Димитров и Ван де Зандсхулп ще се състои във вторник следобяд, защото срещата им е сложена под номер три на втория по величина корт в Париж, което значи, че се чака да започва не преди 15:00 часа българско време, като ще можете да го наблюдавате директно на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР