На фона на продължаващите боеве в Ивицата Газа, рейтингът на

...
На фона на продължаващите боеве в Ивицата Газа, рейтингът на
Коментари Харесай

The Hill: Рейтингът на Байдън проби поредното дъно

На фона на продължаващите боеве в Ивицата Газа, рейтингът на утвърждение за метода, по който президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в се оправя с войната сред Израел и ХАМАС, падна до най-ниската си точка, пише The Hill, базирайки се на изследване на Harvard CAPS/Harris Poll.

Както сподели тази анкета, дейностите на Байдън във връзка с спора в Близкия Изток се поддържат единствено от 36% от респондентите в Америка. Освен това предишния месец 39% от интервюираните показаха поддръжката си, а през октомври предходната година, когато този въпрос беше заложен за първи път, 44% от интервюираните показаха тази позиция.

Три четвърти от интервюираните споделят, че Израел би трябвало да продължи " интервенцията в Рафа за преустановяване на войната с ХАМАС, като в същото време прави всичко допустимо да избегне жертви, даже и да има жертви ". Други избраха друг вид: Израел би трябвало " да се отдръпна в този момент и да разреши на ХАМАС да продължи да ръководи линията Газа “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР