Редица парламентарни нарушения белязаха изслушването на служебния премиер Димитър Главчев

...
Редица парламентарни нарушения белязаха изслушването на служебния премиер Димитър Главчев
Коментари Харесай

Димитър Главчев в ситуация на Искрено и лично

Редица парламентарни нарушавания белязаха чуването на служебния министър председател Димитър Главчев в последния ден на 49-ото Народно заседание. Той бе извикан, с цел да дава отговор на въпроси за пенсиите и тяхното нарастване с 11%, само че получи такива и за цената на тока, и за редица други злободневни политически тематики. Такива въпроси зададоха депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов за цената на тока и самостоятелният депутат и някогашен народен представител от ПП-ДБ Радостин Василев за редица настоящи публични и политически тематики.

Първо Главчев увери, че няма никакво напрежение във връзка с нито в Белене, нито в Козлодуй. Служебното държавно управление следи процеса по образуване на цената на тока. Няма да има трагична смяна в цената на тока от 1 юли.

" Цената на тока евентуално ще бъде под инфлацията, само че не е моя работа да споделям с какъв брой % ще бъде тя ", сподели служебният министър председател.
 Министърът убедил АЕЦ Козлодуй да не подвига цените
Министърът убедил АЕЦ Козлодуй да не подвига цените

Ще внесат в КЕВР усъвършенстван вид

Кирова съобщи, че Главчев не е на изявление, а той взема решение дали да отговори на страничните въпроси на народните представители.

Радостин Василев пък прикани Главчев да каже дали ще сезира ДАНС за  заради обстановката с частната детска болница " Мама и аз " и поради обстановката към

Димитър Главчев съобщи, че не е длъжен да дава отговор на въпросите на народните представители, а обстановката в Народното събрание малко му изглеждала на предаването " Искрено и персонално ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР