Докато протестите продължават да прекъсват церемониите по дипломирането в цялата

...
Докато протестите продължават да прекъсват церемониите по дипломирането в цялата
Коментари Харесай

Бивш професор от щата Портланд нарича поетично да гледа как университетските кампуси горят на фона на анти-израелски протести

Докато митингите не престават да прекъсват церемониите по дипломирането в цялата страна, някогашен професор от щатския университет в Портланд сподели настоящето положение на висшето обучение, което е станало „ отвлечено от идеалози “.

Dr. Питър Богосян, учител, който упрекна щата Портланд, че е „ “, преди да подаде оставка през 2021 година, приказва за това по какъв начин има вяра, че актуалните антиизраелски митинги са резултат от пробудени идеологии, индоктринирани в образователните стратегии в цялата страна през.

„ Не желая хората да вървят в институция, студенти да си мислят, че ще получат обучение, само че те не получават обучение – това, което вършат, е, че са задълбочаване или индоктриниране във вярвания, които не са обвързани с действителността “, сподели той пред Екпуноби.

Бившият професор в щата Портланд, доктор Питър Богосян, разисква положението на американската просветителна система в изявление с Амала Екпуноби. (YouTube: @AmalaEkpunobi)

„ Ние основава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР