Софийският апелативен съд (САС) остави окончателно в ареста Красимира Трифонова,

...
Софийският апелативен съд (САС) остави окончателно в ареста Красимира Трифонова,
Коментари Харесай

Съдът окончателно остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зет си  

Софийският апелативен съд (САС) остави дефинитивно в ареста Красимира Трифонова, която е упрекната, че е удушила шурей си Пейо Пеев, благодарение на щерка си Габриела.

Миналата седмица градският съд отхвърли да размени мярката на Трифонова с по-лека, а през днешния ден и апелативните съдии одобриха, че не е разколебано обоснованото съмнение, че Трифонова е направила това, за което е упрекната. Според САС то се поддържа от голям брой експертизи и показания на очевидци. Апелативният съд стимулира решението да остави дамата в ареста с високата социална заплаха на осъщественото, непредвидимостта на дейностите на Трифонова и упорството, с което е провокирала гибелта на Пеев – трудно и дълготрайно душене благодарение на щерка си.

Младият мъж беше погубен при започване на годината, като арестувани и упрекнати бяха Красимира и щерка ѝ Габриела, откакто тялото на Пеев беше намерено на Витоша. Според проверяващите майката и дъщерята са удушили младия мъж в колата му, като се допуска, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете и макар че скоро сключили брак, живеели разграничени, а в това време тя родила второ дете, за бащинството на което пък претендира някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков.

Преди три седмици Софийският апелативен съд реши да размени най-тежката мярка за неотклонение на Габриела Трифонова с домакински арест, само че майка ѝ остава арестувана.,пише лекс бг

Пред съда Красимира Трифонова отхвърля да има общо със гибелта на Пеев, твърди, че била на разходка с кучето си и писала показания „ под диктовка “ след задържането, тъй като била в потрес. Тя се базира и на биографията си, с цел да опита да убеди съда, че няма да се укрие. Тя е била посланик, като за нея се знае, че е била консул в Тайланд преди 14 години, където е обвинила в полов тормоз тогавашния дипломат там Камен Величков, поради което посолството е било закрито, а обвиняванията на Трифонова не са потвърдени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР