Наскоро певицата Никол Шерцингер събра стотици хиляди харесвания в Instagram

...
Наскоро певицата Никол Шерцингер събра стотици хиляди харесвания в Instagram
Коментари Харесай

На какво се дължат завидните форми на Никол Шерцингер

Наскоро певицата Никол Шерцингер събра стотици хиляди " лайкове " в Instagram със фотосите си по бански от Хавай. И ние ахнахме, само че около провокативните фотографии някак подминахме някои елементи от изявленията й.
 Никол Шерцингер, Хавай и новите секси фотоси на певицата
Хавайските занимания на Никол

Там, където се усеща най-добре

42-годишната певица наподобява щастлива и уверена, и секси, несъмнено. Дори и когато тренира, с цел да не губи форма.

На една от фотосите демонстрира част от обичаните си йога извършения, а от други изявления разбираме, че си пада и по тежките физически извършения благодарение на ластици, тежести и впрочем познати уреди от фитнес залата.

Що се отнася до храната, по всичко проличава, че не съблюдава строга диета. И умира за скариди, освен това с картофено пюре, което не е от най-диетичните комбинации.

Още през 2019 година споделя пред Women`s Health, че обича да се глези с нездравословни храни като " тестени произведения, пици, мексикански ястия с доста сирене, пържени картофи или чипс ".

А пред People удостоверява, че когато реши да отслабва, не се подлага на диети. " Когато в действителност следя тежестта си, се възпирам да хапвам късно през нощта ", споделя хубавицата.

Но въпреки всичко внимава какво хапва и натъртва на храните на растителна основа.
 Пица с пеперони, киселинен рефлукс и още аргументи да не я хапваме преди лягане
Най-вредната храна преди лягане

За страдание, и една от обичаните ни

Започва деня си със студено пресован зелен сок, мюсли, кисело мляко, кафяв ориз и банан. Обядва зелена салата с ромен, чери домати, авокадо, малко пуйка и сирене. Вечерта се любува на безглутенова паста с доматен сос, а следобяд закусва плодове и шоколадови трюфели, с цел да задоволи потребността си от сладко.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР