Нападателят на Ювентус Душан Влахович призна, че 2022 година е

...
Нападателят на Ювентус Душан Влахович призна, че 2022 година е
Коментари Харесай

Влахович: Ще ни бъде много трудно срещу Бенфика

Нападателят на Ювентус Душан Влахович призна, че 2022 година е можела да бъде по-добра. Към момента Ювентус изостава с 10 точки от водача в италианския шампионат Наполи.

Сръбският национал съобщи, че желае да се развива всеки ден. „ Искам да върша от ден на ден и повече. Човек постоянно може да напредва и да става по-добър. Мисля, че можехме да се оправим по-добре през 2022 година. И в персонално отношение, и що се отнася до тима “, разяснява Душан Влахович пред телевизия TNT Sports.

„ Сега е значимо да останем спокойни и да се приготвяме за всеки мач по настрана. Сезонът едвам стартира и всичко може да се случи. Концентрирани сме върху работата, която би трябвало да свършим. Нека забележим какво ще се случи “, добави Влахович.

„ Нямах проблеми с приспособяването още от първия ден. Всички ме накараха да се усещам спокоен, от играчите до шефовете. Опитните футболисти ми помогнаха извънредно доста и станахме другари с доста от тях. Късметлия съм “, сподели още Душан Влахович.

Тимът на Ювентус ще гостува на Бенфика довечера в среща от груповата фаза на Шампионската лига, а възможностите на тима за класиране напред са минимални.

„ Бенфика има отличен тим. Ще ни бъде доста мъчно, изключително в Португалия. Атмосферата е доста хубава. Трябва да дадем всичко от себе си. Детайлите вземат решение мачовете и би трябвало са сме деликатни за всичко “, съобщи Влахович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР