Нападателят на ЦСКА-София - Фернандо Каранга, който вкара три гола

...
Нападателят на ЦСКА-София - Фернандо Каранга, който вкара три гола
Коментари Харесай

Каранга: Победата е много важна преди Лудогорец, знаем колко трудно се играе срещу тях

Нападателят на ЦСКА-София - Фернандо Каранга, който вкара три гола на Берое при успеха с 6:0, съобщи пред уеб страницата на " алените ", че е благополучен от постигнатия триумф.

" Благодаря на Господ. Нашият тим игра ужасно и реализира още една победа. С моите голове помогнах на тима, което е най-важното. Победата беше доста значима преди мача с Лудогорец. Играхме доста по-добре от нашия съперник. Сега би трябвало още да вдигнем оборотите. Предстои ни сложен мач, от който също би трябвало да излезем спечелили. Всичко, което през днешния ден направихме, е за Гриша Ганчев - да се зарадва дружно с нас.

Това са 6 торти, които изпращаме на господин Ганчев. Знаем какъв брой е мъчно да се играе против Лудогорец. Вече ги победихме в Разград. Всички знаем капацитета на нашия тим. Трябва да сме съсредоточени, да покажем темперамент и да излезем спечелили от този мач. Това, което направихме в двата мача без аудитория, го направихме за нашите почитатели. Без тях е доста мъчно. Сега ги приканвам да дойдат колкото се може повече против Лудогорец, с цел да ни поддържат. Това е за тях и за целия клуб. Дано да победим ", съобщи Каранга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР